top of page

Je Relatie is over?! En nu...met deze tips komt het helemaal goed!


Iedereen kan zich zijn eerste verkering nog herinneren die uit ging! Kapot van verdriet, diep in de put en in een zwart gat! We dachten dat ons leven over was.

Maar ach dat hebben we overleefd.( en daar denken we nu soms lachend aan terug)

Gelukkig worden we ouder en word het steeds beter te relativeren!

Toch is het niet voor iedereen even makkelijk en willen we nog wel eens gekke sprongen maken om je ex terug te winnen, je frustratie te uiten of om geen wraak te nemen.

Het is overbodig om uit te leggen, dat het totaal geen zin heeft, daarom een paar tips om je hoofd koel te houden tijdens en na een break-up:

▪️Het is oké om verdrietig te zijn, je mag best een traantje wegpinken of de tranen flink laten rollen. Het is een moeilijke periode en dan mag je best verdrietig zijn. Krop het niet op.▪️Gun elkaar de ruimte, kruip niet als een gek in de in de telefoon en bestook je ex niet met honderden berichtjes....zo jaag diegene alleen maar verder weg.

▪️Maak dingen niet gecompliceerder dan ze zijn. UIT = UIT en OVER = OVER....laat de break-up sex achterwege! Het is al moeilijk genoeg en die sex gaat het niet makkelijker maken!

▪️Hou het netjes en ga niet op oorlogspad, stuur geen boze berichtjes, praat je ex niet zwart en weerhoud jezelf van scheldpartijen ( behalve als ze het ECHT verdient hebben) Dit kost onnodig negatieve energie. Gebruik deze energie om verder te gaan en te genieten van leuke dingen!


▪️Neem geen wraak, gebruik niet iemand om wraak te nemen, dat heb je helemaal niet nodig. Wraak is zoet, maar daar krijg je altijd spijt van. Het gaat om jouw geluk en gelukkig word je niet door wraak te nemen.

▪️Jaag niet naar afsluiting. Sommige dingen worden nooit afgesloten. Blijf niet achter antwoorden aanzitten, zonde van je energie. Probeer te accepteren dat het over is en focus op jezelf.


▪️Stop! Doe geen extreme dingen zoals een compleet nieuw kapsel, een mega tattoo of impulsaankopen....wacht even tot je weer beter in je vel zit. Wil je het dan nog steeds, geen probleem, doe het dan alsnog.

▪️Zie je ex niet als de vijand. Je bent smoorverliefd geweest en hebt van je ex gehouden. ( kun je je nu even niet voorstellen, maar toch was het zo) Probeer de mooie momenten te koesteren en alle ellende te vergeten. Haatgevoelens kosten veel energie, en dat is je ex waarschijnlijk niet meer waard.

▪️Geniet! Onderneem leuke dingen! Leer nieuwe mensen kennen! Alles komt goed!

Vind jij het moeilijk om je ex partner los te laten en wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met mij op.

#liefde #accepteren #liefdesverdriet #advies #singlecoach #matchmaker #relatiebemiddeling #imagocoach

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page