top of page
persoonijke ontwikkeling.png

PERSOONLIJKE KRACHT METHODIEK

Persoonlijke Kracht Methodiek: Over mij

Bij de persoonlijke Kracht methodiek maken we door middel van kleur zichtbaar wie jij bent, wat jouw verlangens en unieke talenten zijn.

Want kleur is een eigenschap van licht, die bepaald wordt door de verschillende golflengtes waaruit dat licht is samengesteld. Je ziet kleur wanneer elektromagnetische straling met een golflengte tussen de 750 en 400 nanometer het oog bereikt. Kleur is energie. Kleur heeft effect op emoties en gedrag.

Je voelt het en je straalt het uit. Kleur zet kracht bij.

Daarom is de persoonlijke kracht methodiek gebaseerd op kleur psychologie en NLP een fijne methode om te werken, die veelzijdig inzetbaar is.

De PK Methodiek versterkt jouw kracht op de volgende gebieden:

Angst & Assertiviteit
Balans, Branding & Burn out
Communicatie & Competenties
Design
Eenzaamheid, Emoties & Effectiviteit
Faalangst & Focus
Geluk, Gezondheid & Grenzen stellen
Huisstijl
Imago advies & Identiteit
Keuzes maken &Kleding
Liefdesrelaties, Leiderschap, Leefstijl, Lef & Loopbaan
Management & Motivatie
Ondernemerschap & Overtuigingen
Patronen & Personal Branding
Relaties & Re- integratie
Stijladvies, Stress & Succes
Talentontwikkeling, Teambuilding & Time Management
Uiterlijk & Uitstraling
Vitaliteit & Vrijheid
Waardering, Werkgeluk & Werk – Privé balans
Zelfvertrouwen/ Zichtbaarheid & Zakelijke groei

Als je voor en belangrijke verandering in je leven staat,  inzicht wilt krijgen in wie je bent , meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen of iets wilt bereiken dan Is de PK test de basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei.

De Persoonlijke krachttest, meet, ontwikkelt en maakt jouw Persoonlijke Kracht Zichtbaar. De uitslag in jouw uitgebreide PK-Rapport brengt in beeld hoe bijzonder & krachtig je bent en wat jouw diepste drijfveren en grootste talenten zijn.

De Persoonlijke krachttest bestaat uit 4 onderdelen:

Deel 1 : Het verlangen
Deel 2: Jouw Powertype : Jouw allergrootste kracht
Deel 3: Jouw Blauw Druk : Voor meer Geluk & Succes
Deel 4: Jouw Impact :Groots jezelf zijn.

Persoonlijke Kracht Methodiek: Tekst
Persoonlijke Kracht Methodiek: Pro Gallery

DE PERSOONLIJKE KRACHT TEST & RELATIES

In mijn praktijk zet ik de PK-Test in bij Singles en koppels:

Want wist jij dat  de Persoonlijke Kracht test jouw kan helpen bij het vinden van een nieuwe partner of kan zorgen voor meer begrip in je huidige relatie?

De persoonlijke Kracht Test helpt jou bij het vinden van de juiste partner door:

- Zelfvertrouwen, want als jij goed in je vel zit en zelfvertrouwen hebt is het veel gemakkelijker om nieuwe contacten aan te gaan en deze te behouden.
- Zelfkennis, weten wie jij bent, jouw karaktereigenschappen herkennen,  jouw persoonlijke krachten omarmen, maar ook leren hoe je deze in balans kunt brengen. Want als jij inzicht hebt in wie jij bent en wat jij wilt, weet je ook veel beter wie bij jouw past, wie in jouw leven en toekomstplannen past.
- Partnerprofiel, de test geeft inzicht in wie jij bent, maar ook in wie bij jou past, kijkende naar overeenkomsten, maar ook naar verschillen. We bezitten allemaal kwaliteiten, maar niet allemaal dezelfde of even sterk, daar zit de kracht om elkaar aan te vullen met een aantal belangrijke overeenkomsten.

De PK-Test zorgt voor meer begrip in een huidige relatie.

Het allerbelangrijkste is dat jullie eerst jezelf leren kennen, door beide de test te maken krijg je meer inzicht in jouw karaktereigenschappen en hoe jij de dingen aanpakt. Door jullie rapportages naast elkaar te leggen, krijg je inzicht in elkaars eigenschappen, leer je waarom de ander iets op een bepaalde manier aanpakt en welke communicatiestijl het beste voor jullie werkt. Leer waarin jullie verschillen en waarin jullie elkaar in aanvullen. Door dit inzicht leer elkaar meer te waarderen en te respecteren en begrijp je elkaar beter.

Het is een persoonlijk traject, ik bespreek dit graag met jou of jullie samen. Wil jij graag weten of de PK-Test voor jou of jullie is geschikt? Neem dan gerust contact met mij op voor een PK-Info gesprek. ( duur 30 minuten)

Persoonlijke Kracht Methodiek: Tekst
PK certificering.jpeg
Persoonlijke Kracht Methodiek: Afbeelding
WhatsApp Image 2022-12-20 at 14.20.29 (3).jpeg

JA! IK WIL EEN VRIJBLIJVEND PK- INFO GESPREK.

Bedankt voor de inzending!

Persoonlijke Kracht Methodiek: Potentiële verkoop
bottom of page