top of page
Schermafbeelding 2023-01-31 210334.png

LIEFDE VOOR JEZELF ANALYSE

LIEFDE VOOR JEZELF

Omarm de kracht van zelfliefde!

Wie verlangt er nu niet naar liefde voor zichzelf, om zichzelf lief te hebben? Het gaat niet alleen om het ervaren van meer liefde in ons leven, maar ook om het creëren van een overvloed aan liefde in onze relaties met anderen. Het resultaat? Gezonde en gelijkwaardige verbindingen die we aantrekken en behouden.

Zelfliefde is de kunst van zelfwaardering, waarbij je tevreden bent met wie je werkelijk bent. Het betekent vaker voor jezelf kiezen en activiteiten ondernemen die bijdragen aan zowel je fysieke als mentale groei. Je neemt de regie over jouw eigen geluk. Met behulp van de "Liefde voor jezelf analyse" krijg je diepgaand inzicht in jouw grootste krachten, talenten, drijfveren, communicatiestijl, leiderschapskwaliteiten en verlangens.

Dit waardevolle instrument stelt je in staat om vol zelfvertrouwen jezelf te zijn en zowel van jezelf als van anderen te houden. De "Liefde voor jezelf analyse" is gebaseerd op een geavanceerde persoonlijkheidstest die kleurenpsychologie en neuro-linguïstisch programmeren (NLP) combineert. Het omvat een uitgebreid rapport in vier delen, waarbij de kleuren aan de buitenkant laten zien wie jij van binnen werkelijk bent!

Wacht niet langer. Omarm deze krachtige tool en ontdek de liefde voor jezelf die je verdient. Trek de juiste mensen en situaties aan, en geniet van de vervullende relaties die jouw pad zullen kruisen. Sta jezelf toe om te stralen in al je pracht en wees niet bang om jouw ware kleuren te tonen. Jouw reis naar zelfliefde begint hier en nu.

Liefde voor jezelf hexagon.png

HOE WERKT DEZE ANALYSE

Kies voor zelfliefde en meld je nu aan!

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor de  Liefde voor Jezelf Analyse. Zodra je je aanmeldt, ontvang je direct een bevestiging van je aanmelding en een factuur. Zodra de betaling is voldaan, krijg je een exclusieve inlogcode waarmee je de online persoonlijkheidstest kunt maken.

Vul online de PK-test in.

De resultaten van deze test zullen we in drie krachtige zelfliefde sessies van elk één uur bespreken. Zodra je de test hebt afgerond, neem ik persoonlijk contact met je op om de coachsessies in te plannen. Deze sessies kunnen online plaatsvinden of, als je dat verkiest, bij Jouw Liefdescoach.

Je ontvangt een compleet en diepgaand rapport in vier delen, waarin je te allen tijde onbeperkt kunt teruglezen. Zo heb je altijd een waardevolle herinnering en een dosis zelfliefde binnen handbereik, voor het geval je weer even een oppepper nodig hebt. Vanaf nu raak je jezelf nooit meer uit het oog.

Wacht niet langer! Kies voor jouw welzijn en schrijf je nu in. Ontdek de kracht van zelfliefde en geef jezelf de aandacht en waardering die je verdient.

Persoonlijke Kracht.png

AAN HET EINDE VAN DE ANALYSE:

Ervaar jij een ware bloei van zelfliefde en zelfvertrouwen?

Omarm jij vol vertrouwen je eigen kracht en omarm je de mogelijkheid om volledig jezelf te zijn.

Ben jij meester in het aantrekken en behouden van gelijkwaardige en vervullende relaties.

Bezit jij een diep inzicht in je verlangens, drijfveren, talenten en krachten.

Beschik jij over de kennis om zowel innerlijke als uiterlijke balans te vinden, zodat je imago in harmonie is met je ware zelf.

Heb jij je eigenwaarde naar nieuwe hoogtes getild en geef je jezelf vaker de welverdiende prioriteit die je verdient.

Zonder titel (1500 x 1080 px)(1).png

Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten en te streven naar het geluk dat je echt verdient.

De liefde voor jezelf analyse tijdelijk geen € 469 maar € 369
Deze aanbieding is geldig  tot 30-06-2024

JA! IK LAAT DEZE UNIEKE KANS NIET AAN MIJ VOORBIJGAAN.

Ik omarm mijn eigenwaarde en maak mezelf prioriteit nummer één!

Bedankt voor de inzending!

Liefde voor jezelf analyse.png
bottom of page