top of page

Date Stijltips voor mannen :

Bijgewerkt op: 29 mei 2023


Bereid je voor op een onvergetelijke eerste date. Spannend!

Nu is het van cruciaal belang om direct een goede indruk te maken, maar hoe doe je dat eigenlijk?

Je zelfverzekerd voelen in een prachtige, passende outfit zal je extra uitstraling geven en je nog aantrekkelijker maken!

Kleding maakt uiteindelijk de man of vrouw!

Daarom volgen hier een paar overtuigende tips:

1. Kleed je naar de gelegenheid! Pas je kleding aan op de activiteit. Ga niet in een driedelig pak wandelen in het bos... of draag geen hoodie in een sterrenrestaurant... je snapt wat ik bedoel, toch?

2. Kleed je naar je leeftijd en naar wat bij je past. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en jezelf kunt zijn. Als dat niet goed genoeg is voor je date, dan is het de moeite niet waard!

3. Zorg voor een goede pasvorm en de juiste maat. Als een broek of trui niet goed zit, doet dat afbreuk aan de rest van je uitstraling.

4. Ga voor kwaliteit. Een mooie stof hoeft niet duur te zijn, maar een trui die gaat pillen is geen gezicht. Let er ook op dat je geen stof (zoals viscose) koopt waarin je veel gaat transpireren of zichtbare zweetplekken krijgt. Kies liever voor katoen of linnen.

5. Probeer niet te overdrijven met je stijl. Mode is leuk, maar te veel is echt te veel! Hier geldt het principe "less is more". Een mooie riem of armband kan een outfit helemaal afmaken.

6. SCHOENEN! Ik zie het zo vaak gebeuren: een net geklede of hip geklede man die er geweldig uitziet, totdat je naar beneden kijkt... oh nee... versleten of ongepoetste schoenen! Dat doet afbreuk aan alles en geeft eigenlijk ook wel iets aan... ;)

7. Stijl & Singlecoach. Vind je dit nu echt moeilijk of heb je geen idee wat bij jou past, schakel dan mij in als jouw Single & Stijlcoach... dan wordt je eerste date zeker een succes!


Onthoud: Je kunt maar één keer een eerste indruk maken!


7 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page