top of page
imago.jpg

IMAGO ADVIES

           "Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken."

Ontdek hoe je een onweerstaanbare eerste indruk kunt maken. Wist je dat die cruciale indruk vaak al gevormd wordt binnen enkele seconden?

Het is daarom essentieel om te investeren in je imago. Met professioneel imago advies kan je jouw persoonlijke uitstraling versterken en moeiteloos een nieuwe partner aantrekken.

Wat betekent imago eigenlijk?


Het gaat om bewust omgaan met hoe je overkomt, of het nu gaat om een individu, een bedrijf of een merk. Het draait allemaal om het overbrengen van de juiste boodschap die je wilt uitstralen.

En hier komt het belang van beeld en boodschap om de hoek kijken. Het is van vitaal belang om aandacht te besteden aan je uiterlijk en hoe je jezelf presenteert. Door aan de slag te gaan met jouw imago, gaan we op zoek naar harmonie, zodat je dicht bij jezelf blijft en authentiek overkomt. Jouw kracht zal versterkt worden!

Denk eens na over de eerste indruk die je achterlaat, zowel verbaal als non-verbaal.

Heb je jezelf ooit een spiegel voorgehouden?


Stel je voor hoe het zou zijn om samen in die spiegel te kijken, om jouw ware stijl te ontdekken, om bewust gebruik te maken van lichaamstaal in je voordeel, om meer zelfvertrouwen te krijgen en uit te stralen. Stel je voor hoe je een verpletterende indruk kunt maken tijdens die belangrijke eerste date. Visualiseer hoe je door middel van je uitstraling meer succes kunt boeken, zowel in je carrière als in je persoonlijke relaties.

Klinkt dit als iets waar je klaar voor bent?


Maak dan snel een afspraak voor een gepersonaliseerd imago advies. Geef jezelf de kans om  jezelf te presenteren op een krachtige en natuurlijke manier.


Jouw eerste indruk kan het verschil maken, dus investeer in je imago en laat jezelf stralen!

16.jpeg

JA! IK WIL EEN VERPLETTERENDE EERSTE INDRUK ACHTERLATEN.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page