Jouw Liefdescoach logo.jpg

LIEFDESCOACH

Single & Datingcoach - Intimiteitscoach - Matchmaker - Single Workshops

Samen succesvol op weg naar de liefde!

 
Bereiken naar blijvende liefde

" LIEFDE IS DE MOEILIJKSTE PUZZEL DIE ER IS EN BESTAAT MAAR UIT TWEE STUKJES"

 

EFFECTIEVE COACHING

Ondersteuning van jouw liefdes succes

3.jpeg

SINGLE & DATINGCOACH

Wil jij graag je nieuwe liefde ontmoeten, maar je weet niet hoe dit moet aanpakken? Of lopen jouw dates altijd op niets uit? Krijg jij nooit reactie op jouw datingprofiel? Val jij altijd op de verkeerde types? Vindt jij het moeilijk om je te binden of ben je bang om gekwetst te worden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.


Tijdens een persoonlijke intakegesprek gaan we samen kijken op welk gebied ik jou kan ondersteunen en kan laten groeien. Indien gewenst maken wij samen een plan van aanpak.

29.jpeg

INTIMITEITSCOACH


Als relatiecoach heb ik mij gespecialiseerd in intimiteit & seksualiteit, dit zijn vaak gevoelige onderwerpen voor singles of binnen een relatie.

Ondanks intimiteit en seksualiteit een belangrijke factor in ieders leven is, rust hier toch nog een soort van taboe op, en wordt er te weinig of zelfs niet over gesproken.

Vaak staat dit het geluk bij het vinden van een partner of binnen een relatie in de weg.

11.jpeg

MATCHMAKER

Ben jij klaar om jouw liefde te ontmoeten, maar komt deze maar niet op je pad, heeft online daten alleen maar teleurstellingen opgeleverd, of lukt het niet door  een druk leven of sociale verplichtingen om tijd vrij te maken om op zoek te gaan naar jouw nieuwe liefde? Kies dan voor een professional! Als Matchmaker voor 40PlusRelatie & 60PlusRelatie zoek ik voor jou de juiste partner.

 
 
Imagospel_Bord_Dobbelen_MVI_0080.MOV.00_00_34_00.Still001.jpg

SINGLE WORKSHOP

Jouw eerste indruk

GRATIS E-BOOK

 

SUCCESVOL DATEN

E-book

Cover ebook sucesvol daten.png

VOLG MIJ OP INSTAGRAM: